eljuliet

Un Bloc Compromés amb el País Valencià

Aportem en positiu

El novembre de 2013, Compromís per Xixona va organitzar una xarrada al nostre poble amb el diputat Joan Baldoví i l’encara ara alcalde de Muro, Rafa Climent. Climent, que, si els valencians així ho decidim, passarà a ser diputat a les Corts Valencianes a partir de maig, va parlar aleshores sobre política municipal i, entre altres moltes frases per a recordar, ens va dir esta: “Nosaltres, abans d’aconseguir la majoria absoluta a Muro, començàrem a gestionar el poble des de l’oposició. Des de l’oposició es poden fer moltíssimes coses.”

Rafa Climent, en l’acte a Xixona

Tant a mi, com als companys que encarnem hui dia la completa renovació de Compromís per Xixona, eixes paraules ens van arribar ben fondo. Però encara les vam recaragolar més: “Nosaltres no podem gestionar des de l’oposició. Nosaltres encara ho tindrem més difícil, haurem de gestionar des de fora de l’Ajuntament!” I ens vam posar mà a l’obra.

Ara, a poc menys de dos mesos per a les eleccions, podem dir que ens sentim orgullosos d’haver aportat en positiu, pel bé del poble, durant tota esta legislatura. I ho podem dir perquè l’actual equip de govern xixonenc ha posat en pràctica algunes de les propostes que nosaltres hem anat plantejant. I això ens fa sentir-nos bé, perquè és el poble i la gent del poble la que ix guanyant.

Així, per exemple, han posat un pas zebra per a creuar el carrer Castalla poc després de la confluència amb el Raval, com demanàvem nosaltres. També han posat en marxa una campanya de conscienciació perquè els veïns del poble repleguen les defecacions dels seus animalets, com es veu en la contraportada d’El Nostre i com també sol·licitàvem nosaltres. Inclús en la plantació de pinets amb motiu del dia de l’arbre, hi havia qui afegia una fusta amb el nom del seu xiquet, més o menys com proposem nosaltres en la campanya Un xiquet, un arbre.

Mes exemples: ara ens trobem que s’ha senyalitzat l’entrada de Tibi perquè els tràilers de gran tonatge vagen amb cura, mesura que també hem inclòs en el nostre programa electoral, encara que nosaltres demanarem a Diputació que situe eixos senyals en la rotonda d’entrada a Tibi des de l’autovia, quan encara es poden evitar els col·lapses circulatoris.

Les coincidències són tantes, que inclús vam haver d’eliminar una proposta del nostre programa, pocs dies abans de publicar-lo, que venia a dir: “contractarem un nou autobús urbà, amb rampes d’accés per a cadires de rodes i cotxes de bebés, i menys contaminant.” La vam eliminar perquè, com sabem, això ja ho acaba de fer l’Ajuntament.

Davant de tot açò, en Compromís vam estar bromejant si és que teníem un topo en l’organització… Però ho vam descartar de seguida. En realitat, el que pensem és que les propostes que estem plantejant tenen molt de sentit comú. Per això és lògic que les seguisquen o que coincidisquen.

En canvi, el que potser ja no és tan lògic, és que totes estes mesures s’estiguen aplicant ara, a pocs mesos de les eleccions, quan l’actual equip de govern ha tingut quatre i quatre, huit anys, per a posar-les en marxa. Això ja entra dins d’un terreny molt més criticable, que és esperar a millorar el poble a la vespra de les eleccions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 30 Març 2015 by in Xixona.
%d bloggers like this: