eljuliet

Un Bloc Compromés amb el País Valencià

Les restes del naufragi

El PP de Novelda és un naufragi total. Absolut. Sense cap mena de dubte, hem assistit a la legislatura en què el desgovern més ha imperat en l’Ajuntament de Novelda, amb una gestió municipal que, en el millor dels casos, es podria qualificar d’improvisada, quan no d’espiral de despropòsits.

rates

Afanyeu-vos, que s’afona!

És el que sol passar quan l’alcaldessa, la màxima representant del poble, ha d’estar centrada en els seus assumptes judicials, més quan té en perspectiva deixar d’estar aforada. Milagrosa Martínez s’ha aferrat al càrrec com una llapassa, a pesar que, per fer-ho, s’haja hagut d’enfrontar amb molts membres del seu partit i haja abocat Novelda a una situació de paràlisi. Perquè a vore quina credibilitat li queda a algú que s’ha deixat subornar, presumptament, a canvi d’un rellotge car…

De destrellat s’ha de qualificar, igualment, la decisió presa pel regidor d’Hisenda, Rafael Sáez, este passat estiu, quan, en comptes d’organitzar una escola d’estiu amb menjador per als xiquets de famílies amb dificultats econòmiques, va preferir muntar un càtering secret. Com sempre, la visió classista dels “privilegiats”: com a màxim, donar almoines, no siga que si els proporcionen formació acaben valent-se per si sols.

El menyspreu a les persones amb discapacitats, la fixació per decret dels plenaris els dilluns al matí per a dificultar l’assistència de l’oposició o el ball esperpèntic de regidors dimitits per enfrontaments amb l’alcaldessa (mal que també ha afectat, i de quina manera, el PSOE i EU-EV), no són més que uns simples símptomes de la manera de fer d’un equip completament absorbit pels seus conflictes interns i presoner de la seua bambolla.

Per a acabar-ho d’adobar, només faltava la brofegà que Alonso Carrasco, regidor d’Esports i, atenció, de Serveis Socials, li va soltar al president de l’Associació d’Ajuda a Persones amb Càncer de Novelda (ANOC), Felipe Giner. Carrasco, recordem, va ser trànsfuga de Novelda Independiente, el partit de Ricardo Abad, abans d’ingressar en el PP, fa ja un grapat llarg, llarguíssim, d’anys. I encara es manté de regidor, que dimitir només ho fan els joves i l’alcaldessa prou té amb lo seu, o a vore amb quina legitimitat una acusada de suborn cessa un regidor per una nimietat com insultar algú en el plenari…

(article coral escrit en col·laboració amb els companys de Compromís per Novelda)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 2 Desembre 2014 by in Novelda.
%d bloggers like this: